Over ons

HB Techniek is in 1997 opgezet door ’s Gravenzander Henk Boerma (1972) die al in zijn jongensjaren niets liever deed dan zijn handen laten wapperen.

HB Techniek is in 1997 opgezet door ’s Gravenzander Henk Boerma (1972) die al in zijn jongensjaren niets liever deed dan zijn handen laten wapperen. Knutselen, ontdekken, aan de praat krijgen wat niet werkte, en dan graag zó dat het probleem voorgoed opgelost was. Henk volgde een vakopleiding in de elektrotechniek, begon zijn loopbaan als bedrijfsleider in de aardappelhandel en bloemensector, om uiteindelijk voor het ondernemerschap te kiezen. Met een kofferbak vol gereedschap en een paar meter klusruimte bij familie, startte hij HB techniek. Een allround technisch installatiebedrijf, waarvoor hij al gauw meer meters en een paar extra handen nodig had. Jasper v.d. Burg beet het spits af. Er volgde een bezig buurjongetje die iets te doen moest hebben, stagiaires die bleven hangen omdat ze in het bedrijf alle kans kregen om zich te ontwikkelen en zo groeide het team en de diversiteit in het aanbod. Alle vakkrachten bij HB techniek worden allround ingezet, maar natuurlijk heeft ieder wel zo zijn specialisme; van beveiligingsprojecten tot het analyseren en oplossen van storingen.

Samen de schouders er onder zetten: voor de tevreden klant van vandaag en voor de nieuwe vaklieden van morgen. Dat is HB Techniek!

Onze Visie

Wat wij doen, willen we goed doen. Wij willen onze klanten recht in de ogen kunnen kijken. Onze adviezen zijn gebaseerd op wat echt nuttig en nodig is. Wij maken duidelijke plannen. De materialen die wij gebruiken zijn degelijk, duurzaam en afkomstig van betrouwbare leveranciers waar wij al jaren mee samenwerken. In de uitvoering van ons werk zijn we grondig. Wij gaan voor een goed eindresultaat; inzicht, concentratie en overzicht horen bij ons basis gereedschap om dit doel te bereiken.

Leerwerkbedrijf

Ook morgen moet het licht nog branden…
Wij vinden het belangrijk dat er ook morgen nog elektrotechnisch specialisten zijn. En wij geven jongeren graag een kans op een toekomst, ook, of misschien juist als ze twijfelen aan hun kunnen. Wij zijn een erkend leerwerkbedrijf dat met veel plezier de deur open houdt om jongeren voor ons vak te enthousiasmeren. Of het nu een handjevol is, of een groep van 600 scholieren, wij laten hen zien wat we doen, we beantwoorden vragen, we gaan met ze aan het werk.

Vragen? Ideeën? Plannen?
Laat het ons weten, wij luisteren graag naar onze collega’s van de toekomst!
Bezoek scholen aan HB Techniek